samen op ons best! Wij zijn Equinnect

Equinnect — opgericht in 2015 — Een creatief online media bureau met een volledige focus op de hippische markt. Wij helpen hippische bedrijven en organisaties, online en offline, met het vinden en uitbouwen van een betrokken doelgroep door middel van het bedenken en creëren van effectieve content zodat ze elkaar versterken.

Om het beste resultaat te behalen, werken wij nauw samen met onze klanten als creatieve partners. We bedenken, we ontwikkelen en creëren, in eigen huis. En dat doen we samen. Want wij geloven dat samenwerken niet alleen de beste resultaten oplevert, maar dat het ook nog eens veel leuker is!

over ons

What's happening?

wie we zijn Wat ons bijzonder maakt

We zijn denkers, ontdekkers, ontwerpers en ondernemers. Specialisten in het creëren van content die wat met u doet. Artistieke ‘nerds’ met kennis van techniek en uiteraard de hippische markt. Met ons ondernemende karakter reikt ons dienstenpakket ver. Zo werken wij op een dagelijkse basis aan verschillende media-oplossingen, met één duidelijke focus; vanuit het verhaal en de ambitie van de klant effectieve content creëren. Iedere opdracht zien we als een uitdaging om uniek te zijn. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Daag ons uit!